Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:40:19 Ambu 17152 Ijsseldijk 2924AX Krimpen Aan Den Ijssel Krimij Bon 149505 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-152
woensdag 25 november 2020

TOP NIEUWS

VANDAAG 25|11

RIDDERKERK - Op dinsdag 24 november 2020 heeft er op alle middelbare scholen in Ridderkerk een kluisjes controle plaatsgevonden. De politie wil voor veilige scholen gaan, de kluisjescontrole is daar een onderdeel van.

 

De scholen controleren de kluisjes op aanwezigheid van verboden goederen zoals: wapens, drugs en vuurwerk. Volgens de politie is er tijdens deze controle alleen een kleine hoeveelheid vuurwerk aangetroffen. Iedereen is ontzettend blij dat er geen wapens zijn aangetroffen!

VANDAAG 25|11

RIDDERKERK - Woensdagmorgen 25 november rond 7.25 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een lijnbus en fietser aan de Paltrokmolen in Ridderkerk.

 

De hulpdiensten werden groots ingezet waaronder een traumateam. Deze bleken uiteindelijk niet meer nodig. Nadat de fietser was gestabiliseerd is deze met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Hoe het verkeersongeval heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk.

VANDAAG 25|11

ROTTERDAM - Bij een schietpartij in een portiek aan de Augustinusstraat in Rotterdam is vanmorgen een 40-jarige man uit Rotterdam gewond geraakt aan zijn been. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar is ook aangehouden, omdat zijn rol in het geheel onduidelijk is. Op de plek van het incident werd een tweede verdachte aangehouden, een 26-jarige man uit Frankrijk. De politie zoekt getuigen, want er wordt vermoed dat er meer mensen aanwezig waren ten tijde van de schietpartij.


De schietpartij vond plaats om 10 over 7 vanmorgen, woensdag 25 november. Bij aankomst waren ...

VRIJDAG 20|11

NEDERLAND - Het aantal coronabesmettingen daalt. Maar we zijn er nog niet. Daarom zijn er vanaf donderdag 19 november nieuwe landelijke maatregelen.

 

  • Musea, theaters, zwembaden en pretparken zijn weer open.
  • We mogen weer sporten in groepslessen.
  • We mogen per dag weer maximaal 3 mensen thuis ontvangen.
  • We mogen met maximaal 4 mensen in groepsverband buiten zijn.

 

Tegelijk blijft de gedeeltelijke lockdown in stand. Het advies is om tot de eerste helft van januari niet naar het buitenland te reizen. Tenzij dat echt noodzakelijk is. Evenementen blijven verboden en de ...

DONDERDAG 19|11

Veel mensen willen geen vaccinatie plicht. Er dreigt nu een indirecte vaccinatieplicht te ontstaan. Een kind dat niet is gevaccineerd, mag straks niet naar kinderopvang, je komt een overheidsgebouw niet binnen of je mag niet naar een concert of bibliotheek. De Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals pleit bijvoorbeeld voor een toegangsbewijs op basis van een vaccinatie.

 

Gaat u zich laten vaccineren tegen COVID19? Doe mee aan onze poll op de voorpagina!

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Zodra er een vaccin is tegen COVID19
RIDDERKERK 24Webvertising