Datum vandaag Tijd 18:57:21 Brt-01 Stank/hind. Lucht 't Zwaantje Ridderkerk 173831 Prio Middel Eenheid | Brandweer Ridderkerk (TS 471) Rijnmond
woensdag 03 maart 2021
TOP NIEUWS

ZATERDAG 19|12

RENSWOUDE - De hulpbehoevende vrouw uit Scherpenzeel die sinds donderdag werd vermist, is zaterdag dood gevonden langs de Utrechtseweg (N224) in het nabijgelegen Renswoude.

De vrouw van 45 was donderdag te voet vertrokken zonder haar hulphond. Diezelfde dag nog kamde de politie een groot gebied uit in Scherpenzeel. Bij de zoekactie waren ook medewerkers van defensie en de Landelijke Eenheid betrokken.

Er is toen tot diep in de nacht gezocht met speurhonden en een drone, maar zonder resultaat. Ook een burgernetactie leverde niets op. Onderzoek moet uitwijzen hoe de vrouw is ...

DONDERDAG 17|12

SCHERPENZEEL - Sinds donderdagmiddag 17 december wordt vanuit Scherpenzeel een dame van 45 jaar vermist. De politie is met behulp van een hondengeleider, politiehelikopter en het veteranen search team op zoek naar de dame.

De dame is kaal, draagt een muts en een dikke trui. Om 03.00 uur, is het zoeken gestaakt. De vrouw is nog niet gevonden.

Zie ook:

WOENSDAG 25|11

ASSEN - Woensdagmiddag heeft de politie in een brede sloot aan de Groene Dijk in Assen het lichaam van een onbekende persoon gevonden. Het onderzoek moet uitwijzen of het gaat om de sinds maandag vermiste meneer.

Update

Het onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat de overleden persoon inderdaad de vermiste 84-jarige man uit Assen is. Hij werd sinds maandag vermist. De politie sluit een misdrijf in deze zaak uit.

DONDERDAG 25|02

WAGENINGEN - Vanuit Wageningen wordt sinds donderdagavond een 16-jarig meisje vermist. Burgernet spreekt in de oproep over een "onverzorgd oostblok type". Mensen op Social Media reageren verbaasd over deze omschrijving.

Wageningen; Asserpark; vermist: meisje, 16 jaar, onverzorgd oostblok type, normaal postuur, blond haar, br ogen, donkere wallen, lange witte pyjama zonder broek

Het vermiste meisje nog niet aangetroffen.

DONDERDAG 12|11

BARNEVELD - Het vermiste meisje dat sinds donderdagmiddag vanuit Barneveld werd vermist is terecht.

Het meisje was rond 12.00 uur vandaag vertrokken vanaf de basisschool Plantijn in Barneveld. Daarna was er niets meer van haar vernomen.