Datum vandaag Tijd 13:52:31 Brt-03 Br Nacontrole T Ronde Sant Hugo De Groothof Ridderkerk 179101 Prio Middel Eenheid | Brandweer Rotterdam Rijnmond (Functionaris -...
maandag 13 juli 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 13|07

EMMEN - Vanuit Emmen wordt de 28-jarige Franciska Vellinga vermist. Franciska is op zaterdag 11 juli 2020 voor het laatst gezien door haar familie. Sindsdien is er geen contact meer geweest. Franciska draagt vermoedelijk een zwarte spijkerbroek, witte gympen en een hoodie, kleur onbekend.

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

VRIJDAG 26|06

EMMEN - De overleden persoon die donderdagavond in Emmen is gevonden, is de man uit Emmer-Compascuum die sinds 16 juni vermist werd.

Het lichaam van de 35-jarige man werd aangetroffen langs de Rondweg, bij de Schans. Volgens een woordvoerder van de politie is er geen sprake van een misdrijf.

ZATERDAG 20|06

TEUGE - De politie heeft het lichaam van de 47-jarige man die vermist werd in de omgeving van Bussloo gevonden. De politie zocht zaterdag urenlang naar hem. Zijn lichaam werd in een sloot tussen Teuge en Bussloo gevonden.

Het stoffelijk overschot lag in een sloot waar de Leemsteeg overgaat in de Bottenhoekseweg. Later werd ook de fiets van de man uit de sloot gehaald.

De politie zocht zaterdagmiddag onder meer met het Veteranen Search Team om de man te vinden. Het gebied rondom Bussloo werd minutieus uitgekamd.

ZATERDAG 27|06

ARNHEM - Sinds 25 juni 2020 is vermist vanuit Arnhem een 58 jarige man. Deze man is vertrokken op een zwarte e-bike (groot model) voorzien van een donker blauwe fietstas.

Signalement: +/- 2 meter lang, slank postuur, donkerblond/grijs kleurige korte haren, brildragend, mogelijk licht baardje.

Kleding: donkerkleurige korte broek, lichtblauw poloshirt, sandalen met zwart/grijs/groene bandjes. Droeg mogelijk een petje en een zwarte zonnebril.

Bij aantreffen graag contact met de politie via 0900-8844.

ZATERDAG 06|06

LUNTEREN - Sinds zaterdag 6 juni wordt vanuit Lunteren een 28 jarige man met kind en kinderwagen vermist. De man draagt een donker grijze jas, spijkerbroek en heeft donker haar.

De man heeft ook een hond bij zich. Tips? Bel nu 112!

De 28 jarige man met kind zijn terecht. Bedankt voor het uitkijken.