Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:42:09 Ambu 17102 Forel 2986RA Ridderkerk Riddkk Bon 10132 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-102

Ambulance 17-102

woensdag 22 januari 2020
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 21|01

ROTTERDAM - Dinsdagmorgen 21 januari rond 10.35 uur heeft een steekincident plaatsgevonden op de Asserweg in Rotterdam. Hier bij is een persoon ernstig gewond geraakt.

 

Het slachtoffer is gestabiliseerd en onder begeleiding van een trauma-arts met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De toedracht is nog onduidelijk hier doet de politie onderzoek naar.

 

Volgens Alarmeringen Rotterdam werden de hulpdiensen om 10:35 uur opgeroepen.

MAANDAG 20|01

ROTTERDAM - Maandagmiddag 20 januari rond 13.20 uur is een grote brand ontstaan in een appartementencomplex aan de Noordsingel in Rotterdam.

 

In het pand waren geen mensen meer binnen. De brandweer was met veel materieel aanwezig om de brand te kunnen bestrijden. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

ZATERDAG 18|01

SCHIEDAM - Een hardloper is zaterdagavond 18 januari omstreeks 21.00 uur gewond geraakt bij een poging tot beroving. De man liep op de Westfrankelandsedijk toen hij belaagd werd. In een worsteling die ontstond is de hardloper gestoken met een mes.

 

De dader is er vervolgens zonder buit vandoor gegaan. De politie is direct een zoektocht gestart. Een ambulance is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te behandelen.

ZATERDAG 18|01

HOOGVLIET ROTTERDAM - Zaterdagmiddag 18 januari rond 13.50 uur is brand ontstaan in een woning aan de Kaar in Hoogvliet Rotterdam. De bewoonster is weg gegaan en vergat dat er nog pannetje op het vuur stond.

 

De buren zagen rookontwikkeling in de woning en hebben 112 gebeld. De brandweer van Hoogvliet heeft het kleine brandje geblust en hierna de woning geventileerd.

 

Volgens Alarmeringen Rotterdam kwam de melding om 13:22 uur binnen bij de hulpdiensten.

1/1

ZATERDAG 18|01

SCHIEDAM - Wapen- en drugsbezitters, wanbetalers en oneerlijke ondernemers. Ze werden allemaal aangepakt vrijdagavond in het centrum van Schiedam. Openbaar Ministerie, Belastingdienst, Douane, handhavers van de gemeente Schiedam en de politie traden samen op.


In totaal werden 68 auto's uitvoerig gecontroleerd. Drie messen en een boksbeugel leverden een aanhouding op en diverse gebruikershoeveelheden drugs werden in beslag genomen. Tientallen bestuurders gingen naar huis met een bekeuring. De Belastingdienst nam 11 voertuigen in beslag en inde 60.000 euro aan achterstallige betalingen. ...

1/1

VRIJDAG 17|01

ROTTERDAM - In de nacht van donderdag op vrijdag is er op de Kerkwervesingel op een auto geschoten. Een 23- jarige Rotterdammer raakte hierbij gewond De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en roept getuigen op om zich te melden.


Volgens Alarmeringen Rotterdam was het iets over 1.00 uur vannacht toen de auto werd beschoten. De inzittende is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen, die mogelijk zijn veroorzaakt door rondvliegend glas. Agenten vonden later op de Kerkwervesingel hulzen op straat, deze worden onderzocht.

 

Informatie?
Heeft u informatie over dit ...

DONDERDAG 16|01

ROTTERDAM - Kwart over acht 's avonds horen getuigen op de Bas Jungeriusstraat meerdere schoten. Twee mannen blijken geraakt bij een schietpartij. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Volgens Alarmeringen Rotterdam werd omstreeks 20:15 uur 112 gebeld.

 

De gewonden zijn twee mannen van 19 en 22 jaar. Zij zaten vlak voor de schietpartij in hun auto op de Bas Jungeriusstraat. Hoe het verder precies is verlopen wordt nog onderzocht, maar in ieder geval liepen de mannen om kwart over acht op straat toen zij werden ...

GISTEREN 21|01

ROTTERDAM - Een bejaarde man, die zaterdag werd aangereden op de Coen Moulijnweg in Rotterdam, is aan zijn verwondingen overleden.

logo politie

Het was vlak voor de wedstrijd Feyenoord-Heerenveen, ongeveer 19.30 uur, toen een 86-jarige Rotterdammer de Coen Moulijnweg overstak om naar het stadion te gaan. Hij deed dit via de middenberm van de rijbaan. Een automobilist, die vanaf de Stadionweg over de Coen Moulijnweg reed, schepte het slachtoffer, die daardoor ernstig gewond raakte.

 

Overleden
Hij werd in zorgwekkend toestand naar een ziekenhuis vervoerd, waar hij maandag 20 januari ...

ZATERDAG 18|01

ROTTERDAM - Op Coolsingel in Rotterdam Centrum hield de politie vanmorgen vroeg een 26-jarige Rotterdammer aan. Hij werkte niet mee en greep naar zijn zakken en wekte daarbij de indruk naar een wapen te grijpen. De politie voelde zich daardoor genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen. Daarna kon de man alsnog worden ingerekend.


Rond 05.15 uur herkenden agenten de Rotterdammer naar aanleiding van een signalement dat hoorde bij de verdachte van een gewelddadige straatroof op 11 januari aan de Schimmelpenninckstraat in Rotterdam Noord. In verband met de heftigheid van dit incident werd ...