Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:08:11 (dia: Ja) Ambu 18196 Blokweerweg 2953AC Alblasserdam Albldm Bon 121054 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-196 (Reserve Zuid-Holland Zuid)
maandag 28 september 2020
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 27|09

ROTTERDAM - Zaterdagavond werd melding gemaakt van rookontwikkeling in een garage aan de Soetendaalsekade. Dat een aanwezige man in eerste instantie weigerde om de garagedeuren te openen, bleek niet zomaar. Binnen werd een drugslab aangetroffen.


Even na 22:00 uur voegden agenten zich bij de brandweer toen deze geen toegang kreeg tot een garage waar rookontwikkeling was. De 23-jarige Rotterdammer werkte uiteindelijk mee en al snel werd duidelijk waarom hij tegenstribbelde. In de garage werden grondstoffen en middelen aangetroffen voor het vervaardigen van vermoedelijk harddrugs. Alles is ...

1/1

GISTEREN 27|09

ROTTERDAM - Agenten van de politie in Rotterdam hebben op zaterdag 26 september op de Bruinissestraat een 39-jarige automobilist uit Den Haag aangehouden.

 

De politie is bevoegd om in (onder meer) dit deel van Rotterdam preventief te fouilleren en ze hielden rond 19.45 uur de bestuurder staande. Hij bleek in zijn auto een doorgeladen vuurwapen te hebben en had daarnaast nog kleine hoeveelheden soft- en harddrugs bij zich. Alles in in beslaggenomen en de man zit vast.

WOENSDAG 23|09

RIDDERKERK - Woensdagmorgen 23 september 2020 heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en fietser op de Ridderhof in Ridderkerk. Volgens 112 Meldingen Ridderkerk werden de hulpdiensten om 09:23 uur opgeroepen.

 

Door de aanrijding is de fietser met een smak op straat beland en gewond geraakt. Omstanders die het zagen gebeuren hebben eerste hulp verleend. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd, is deze met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

 

De bestuurder van de auto heeft een blaastest gedaan.

...
1/1

DINSDAG 22|09

RIDDERKERK - Dinsdagmiddag 22 september rond 15.20 uur is brand ontstaan in een berg afval aan de Jonkheer de Savornin Lohmanstraat in Ridderkerk.

 

Hoe de brand was ontstaan, is niet duidelijk. De brandweer wist het vuur snel te blussen.

MAANDAG 21|09

ROTTERDAM - De politie heeft maandagmiddag een persoon aangehouden nadat hij gedreigd had zijn woning aan de Achillestraat in Rotterdam mogelijk op te blazen. Omdat niet duidelijk was wat er precies aan de hand was werden meerdere hulpverleners ter plaatse gevraagd. Naast een arrestatieteam van de politie kwam er ook een Quick Response Team van de brandweer ter plaatse.

 

Met kogelwerende vesten aan gingen de brandweer en de politie uiteindelijk naar de woning. Aldaar kon de persoon worden aangehouden en naar het ziekenhuis worden gebracht. Het is niet bekend of de gaskraan ...

1/1

MAANDAG 21|09

ROTTERDAM - Op de hoek van Nieuwenoord en Vegelingsoord is zondagavond door nog onbekende verdachten geschoten. Agenten vonden geen slachtoffer, wel twee hulzen. Onderzoek naar wat zich daar heeft afgespeeld is in volle gang. De opsporing spreekt hiervoor graag met mensen die informatie hebben.


Getuigen melden zondagavond 20 september omstreeks 23.00 uur twee schoten. Een getuige hoorde hier geruzie aan vooraf gaan. Na het schieten zou een auto zijn weggereden.

 

Agenten die op de melding afkwamen, troffen niemand aan. Geen daders, maar ook geen slachtoffer. Na onderzoek in de ...

MAANDAG 21|09

ROTTERDAM - In de nacht van zondag op maandag 21 september, rond 1.00 uur, heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Brede Hilledijk in Rotterdam.

 

Een automobilist is met zijn voertuig frontaal tegen een boom gebotst, de brokstukken liggen over de weg bezaaid. De bestuurder werd niet meer aangetroffen bij de auto. De politie heeft de weg afgesloten en doet onderzoek.

 

Een berginsbedtijf zal de auto en de brokstukken opruimen.

DINSDAG 22|09

ROTTERDAM - Op maandag 21 september rond 17.45 uur is een vrouw in een elektrische rolstoel beroofd van haar mobiele telefoon aan de Spinozaweg. De politie is op zoek naar getuigen.


De mevrouw in kwestie kwam uit de tabakszwinkel op de Spinozaweg en reed in haar elektrische rolstoel richting het Spinozapark. Ze beƫindigde net een telefoongesprek en wilde haar telefoon opbergen in haar tas die op haar schoot lag. Op dat moment werd zij rechts ingehaald door een man op een fiets waarbij hij riep dat ze moest oppassen en rukte hij de telefoon uit haar handen. De vrouw is nu niet alleen ...

DINSDAG 22|09

ROTTERDAM - Donderdag 17 september werd het lichaam van een 41-jarige vrouw gevonden in een portiek aan de Bree in Rotterdam. De politie hield haar partner aan. Gister besliste de rechter-commissaris dat de verdachte ten behoeve van het onderzoek nog voor tenminste drie dagen vast blijft zitten. Voor dit onderzoek is de politie dringend op zoek naar mensen die de vrouw donderdagavond nog hebben gezien en meer kunnen vertellen over haar toestand.


De vrouw en man woonden beiden in de portiek waar de vrouw later op de avond levenloos door de hulpdiensten is aangetroffen. Het staat nog niet ...