Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:57:49 (dia: Ja) Ambu 17141 Cederhout 2994HC Barendrecht Bardrt Bon 81573 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-141
zaterdag 19 juni 2021
TOP NIEUWS

GISTEREN 18|06

ROTTERDAM - Vrijdagavond 18 juni rond 20.45 uur is een storing ontstaan aan de Erasmusbrug - S122 in Rotterdam. Door de storing is er enorme verkeershinder door het centrum van Rotterdam en omstreken.

 

De verbindingsweg richting Rotterdam Zuid en richting Rotterdam Centrum is door de storing niet bereikbaar. Automobilisten kunnen via de Maastunnel of via de Willemsbrug richting Rotterdam Zuid of richting Rotterdam Centrum.

 

Update

De gemeente Rotterdam meldt dat de brug inmiddels gesloten is en dat een monteur onderzoek zal doen naar de storing. De brug zal tijdelijk niet ...

GISTEREN 18|06

RIDDERKERK - Vrijdagmiddag 18 juni omstreeks 14.25 uur landde een traumahelikopter op een bouwterrein voor een incident aan het Vlietplein in Ridderkerk.

 

Het slachtoffer werd onder begeleiding van een trauma-arts met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Wat er precies heeft plaatsgevonden is onbekend.

GISTEREN 18|06

ROTTERDAM - Vrijdagmiddag 18 juni tegen 12.40 uur heeft volgens de politie een schietpartij plaatsgevonden aan de Boezemsingel in Rotterdam.

 

De straat is afgezet en de politie heeft een plaats delict gemaakt. Specialisten van de politie doen onderzoek naar de schietpartij. Er zouden geen gewonden zijn gevallen, maar wel zou een persoon zijn aangehouden.

1/1

DONDERDAG 17|06

ROTTERDAM - In een onderzoek naar een mislukte diefstal in een woning in Rotterdam-Noord zijn sieraden in beslag genomen welke vermoedelijk eerder gestolen zijn. Helaas is nog niet duidelijk geworden van wie deze sieraden zijn. We hopen dat er mensen zijn die ons kunnen helpen in het onderzoek want de sieraden hebben voor de eigenaren ongetwijfeld ook een emotionele waarde.

 

De zaak kwam aan het licht, nadat agenten op donderdag 3 juni jl. na 20.00 uur een melding kregen van een poging diefstal. In een woning in Rotterdam-Noord trof de zoon van de bewoonster een vrouw aan, die ...

DONDERDAG 17|06

SCHIEDAM - Donderdagmiddag 17 juni is een groot verkeersinfarct ontstaan op de Rijksweg A20 in Schiedam. Meerdere pechgevallen en ongevallen zorgen voor de enorme files. De verbindingsweg richting de Beneluxtunnel staat helemaal vast.

 

Op de A15 stond een vrachtwagen met een klapband waardoor ook op de A20 verkeershinder is ontstaan. Rijkswaterstaat kan geen indicatie geven wanneer de files voorbij zijn.

DONDERDAG 17|06

ROTTERDAM - Donderdagmiddag 17 juni omstreeks 14.35 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam.

 

Een persoon bij het steekincident gewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De hulpdiensten werden groots ingezet, waaronder het traumateam. Wat voorafgegaan is aan de steekpartij is niet duidelijk, maar de verdachte zou zijn weggerend richting de Pleinweg. De politie doet onderzoek en hoort getuigen.

 

Het incident trekt heel veel bekijks.

DONDERDAG 17|06

ROTTERDAM - In de nacht van woensdag op donderdag 17 juni, omstreeks 00.05 uur, heeft een vechtpartij plaatsgevonden aan de Coolhaven in Rotterdam. Bij de vechtpartij is een persoon zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed onder begeleiding van een trauma-arts overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt.

 

Wat de aanleiding van de vechtpartij is geweest, is nog onbekend. De plek rondom het incident is afgezet. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de vechtpartij. Er zijn twee personen aangehouden.

DONDERDAG 17|06

ROTTERDAM - Een 34-jarige man uit Rotterdam is woensdag 16 juni aangehouden vanwege het bedreigen van Rotterdamse gemeenteraadsleden. De man zou de volksvertegenwoordigers hebben bedreigd vanwege de plannen rondom de bouw van het nieuwe stadion Feyenoord City.

Op woensdagmiddag 16 juni omstreeks 16.00 uur werd een 34-jarige man uit Rotterdam in Moerdijk aangehouden. Het opsporingsteam kwam de verdachte op het spoor na een onderzoek naar de dreigingen. Deze waren geuit in de richting van alle gemeenteraadsleden. Ze werden bedreigd vanwege de plannen rondom de bouw van het nieuwe Feyenoord ...

DONDERDAG 17|06

ROTTERDAM - In het water langs de Aelbrechtskade ter hoogte van de Mathenesserbrug zagen twee mannen gister iets in het water drijven. Het bleek het lichaam van een overleden man. Om de doodsoorzaak en identiteit van de man te achterhalen komt de politie graag in contact met getuigen.


Woensdagmiddag rond kwart over drie 's middags waren twee mannen bezig met werkzaamheden op de Mathenesserbrug toen zij de man in het water zagen. De Zeehavenpolitie heeft met een boot de man uit het water gehaald. Door de Forensische Opsporing is een eerste onderzoek verricht maar dat heeft geen ...