Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:08:19 Ambu 17165 Reijerweg 2983AS Ridderkerk Riddkk Bon 7339 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-165
zondag 17 januari 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 17|01

VLAARDINGEN - Bij een steekpartij in de Van der Duyn van Maasdamlaan in Vlaardingen is zondagmorgen omstreeks 5:30 uur een persoon gewond geraakt. In de woning is een vrouw aangehouden.

 

Het mobiel Medisch team kwam ter plaatse en heeft ambulancepersoneel ondersteund. Het slachtoffer is onder begeleiding van de trauma arts naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de woning afgezet en het sporenonderzoek.

VRIJDAG 15|01

ROTTERDAM - Tijdens diverse controles in de Rotterdamse haven heeft de Douane vandaag twee partijen cocaïne onderschept. Het gaat in totaal om 1069 kilo drugs met een straatwaarde van ruim 80 miljoen euro.

 

De eerste partij, 839 kilo cocaïne, zat verstopt in een container geladen met twee oude Volkswagen busjes en was afkomstig uit Brazilië. De ontvanger van de oldtimers heeft vermoedelijk niets met de smokkel te maken.

 

Even later troffen douaniers een partij van 230 kilo cocaïne aan in een container geladen met dozen bier. Omdat ook ongebrande noten werden ...

1/1

DONDERDAG 14|01

ROTTERDAM - Een beautysalon aan Vierambachtstraat in Rotterdam is op donderdag 14 januari rond 17:00 uur overvallen. De overvaller dreigde met een nog onbekend voorwerp in zijn hand en ging er met een onbekende geldbedrag vandoor.

 

Niemand raakte gewond.

1/1

DONDERDAG 14|01

ROTTERDAM - Donderdagochtend was de bakker aan de Lusthofstraat in Kralingen het doelwit van een overval. Iets voor 10.30 uur kwam er een vrouw met een stok binnen en bedreigde de medewerkster. Met geld uit de kassa is ze gevlucht op haar fiets met fietstassen richting de Willem Ruyslaan en de Oudedijk. Wie weet wie ze is?


Met een puntige stok in haar hand kwam ze de bakker binnen en eiste geld. Toen ze dat kreeg, verdween ze snel op de fiets richting de Oudedijk, via de Willem Ruyslaan. De blanke vrouw is mager en droeg zwarte kleding en een petje. Ze heeft zwart haar over de ...

DONDERDAG 14|01

RIDDERKERK - Donderdagmorgen 14 januari rond 7.40 uur heeft de brandweer onderzoek gedaan na een brandmelding op Basisschool De Piramide aan de Burgemeester de Zeeuwstraat in Ridderkerk.

 

Uit het onderzoek bleek dat er geen brand was maar de CV-installatie zo veel rook ontwikkelde dat het leek op brand.

WOENSDAG 13|01

ROTTERDAM - In een verzorgingshuis in Rotterdam aan de Pietersdijk is woensdagmorgen 13 januari een grote brand uitgebroken. Het gaat om een bijgebouw van Aafje Smeetsland, waar onder meer mensen met geheugenproblemen als gevolg van ouderdom wonen. De brand brak uit op de eerste etage en zette de gehele etage onder de rook. Er is sprake van meerdere slachtoffers. Volgens 112 Meldingen Rotterdam kwam de eerste brandmelding om 05:56 uur binnen bij de hulpdiensten.

 

Meerdere slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, ambulances rijden nog steeds af en aan. Ook is een ...

WOENSDAG 13|01

ROTTERDAM - In een seniorenflat aan de Oosterse Tuin in Rotterdam-IJsselmonde is afgelopen nacht een stoffelijk overschot aangetroffen van een 62-jarige man.

 

De brandweer werd rond middernacht gealarmeerd voor een onderzoekje nadat er een brandlucht was geroken. Bij aankomt werd er een daadwerkelijke brand geconstateerd. Nadat de brandweer de woning was binnengetreden werd er de brandhaard gevonden, bij het doorzoeken van de woning werd ook een slachtoffer aangetroffen.

 

Brandweerlieden hebben het slachtoffer naar een veilige omgeving gebracht waarop ...

DONDERDAG 14|01

ROTTERDAM - In Rotterdam is maandag 11 januari een 29-jarige medewerker van de politie aangehouden op verdenking van ontucht. De man was in dienst als medewerker arrestantenzorg in een Rotterdams cellencomplex en zou daar een 22-jarige vrouwelijke arrestant hebben misbruikt.


Het incident vond in augustus 2020 plaats. Nadat de vrouw melding maakte van het incident werd direct een onderzoek gestart. De politiemedewerker werd daarop door zijn werkgever buiten functie gesteld. De Rotterdammer is donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft bepaald dat de verdachte 14 dagen ...

WOENSDAG 13|01

ROTTERDAM - Woensdag rond 11.30 uur vond een overval plaats op een tankstation aan de Adriaan Volkerlaan in Rotterdam.


De dader dreigde met een mes en deed een greep uit de kassa. Daarna ging hij er lopend vandoor. Agenten stelden een onderzoek in de omgeving in waarbij ook de politieheli werd ingeschakeld. Helaas werd de verdachte niet aangetroffen.

 

De politie doet onderzoek naar deze overval en zoekt getuigen die de overval gezien hebben of rond dat tijdstip iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Adriaan Volkerlaan. De verdachte was gekleed in een donkerblauwe regenjas ...