Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:16:40 Ambu 17112 Eriks-akker 2994AV Barendrecht Bardrt Bon 44401 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-112
woensdag 08 april 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 07|04

ROTTERDAM - Dinsdagavond 7 april rond 18.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de A.B.N. Davidsplein in Rotterdam. De politie achtervolgde met hoge snelheid een personenwagen.

 

Op een kruispunt ging het mis en ontstond er een ongeval, de auto sloeg over de kop. De twee inzittenden van de vluchtauto raakten lichtgewond en zijn aangehouden. De brandweer kwam voor een mogelijke beknelling ter plaatse maar hiervan bleek geen sprake.

GISTEREN 07|04

SCHIEDAM - Dinsdagmiddag 7 april rond 17.25 uur is brand ontstaan in een appartement aan de Chopinplein in Schiedam.

 

De brand zou zijn ontstaan op het fornuis en brandweer heeft onderzoek gedaan of de brand was doorgeslagen naar de afzuig installatie. Dit bleek niet het geval. De bewoner is bij de brand gewond geraakt en door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

GISTEREN 07|04

SCHIEDAM - Maandagavond 6 april rond 23.20 uur is brand ontstaan in woning een aan de Alphons Ariënsstraat in Schiedam. Een bewoner was een pannetje op het vuur vergeten waardoor er rookontwikkeling ontstond.

 

De brandweer moest even zoeken maar had de bron van de rookontwikkeling uiteindelijk snel gevonden. De woning is geventileerd en voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

1/1

MAANDAG 06|04

ROTTERDAM - Iedere kleine aanwijzing die kan helpen om de verdachten van een overval, op een woning aan de Burgemeester Stulemeijerlaan in Schiedam waar een 93-jarige man woont, te pakken is meer dan welkom. 


Zaterdagavond rond half tien wordt bij de woning, waarvan de achterzijde zichtbaar is vanaf de Nieuwe Damlaan, aangeklopt. De man opent de deur. Direct stormen twee vrouwen binnen. Door één wordt de man tegen de grond gedrukt en de ander doorzoekt de slaapkamer.

 

Later blijkt dat er een portemonnee met geld en een horloge is meegenomen. Gelukkig raakt het ...

ZONDAG 05|04

ROTTERDAM - Agenten zijn zondagmorgen een woning aan de Grindweg in Rotterdam binnengevallen nadat het vermoeden bestond dat er een drugslab in de woning zou zitten. Een arrestatieteam en een speciaal team van de brandweer werden opgeroepen voor bijstand.

 

Agenten kwamen de woning op het spoor nadat er een tip was binnengekomen over schimmige activiteiten nabij de woning. In het eerste onderzoek ontstond er een vermoeden van een drugslab.

Na de inval werd de bewoner aangehouden, hij werd echter al snel weer vrijgelaten omdat er na het onderzoek geen sprake bleek te zijn van drugs.

...

ZATERDAG 04|04

ROTTERDAM - Een 85-jarige Rotterdamse overleed zaterdag 4 april vrijwel direct aan de verwondingen die zij opliep bij een ongeval met een vuilniswagen.


De 85-jarige voetgangster werd om 11.50 uur op kruising van de Putsestraat met de Putselaan door de vuilniswagen aangereden en was op slag dood. De verkeersongevallendienst van de poliitie stelt een nader onderzoek in. De bestuurder van de vrachtwagen is opgevangen en overgebracht naar een politiebureau waar hij ook wordt verhoor.

1/1

VRIJDAG 03|04

ROTTERDAM - Een 24-jarige Rotterdammer raakte vrijdagavond 3 april omstreeks 20.00 uur zwaargewond bij een verkeersongeval op de kruising met de Putselaan met de Johannes Brandstraat.


Politieagenten zagen de man over de Laan op Zuid op een motorfiets rijden. Bij het zien van een politiepatrouille reed de man direct hard weg in de richting van de Putselaan. Op de kruising met de Putselaan, veranderde hij naar rechts van richting en reed richting de kruising met de Johannes Brandstraat. Op genoemde kruising botste de 24-jarige motorrijder met hoge snelheid op een personenauto die ...

ZONDAG 05|04

ROTTERDAM - Bij een steekincident in een woning aan de Westzeedijk raakten zondag 5 april een 40-jarige Rijswijk en een 43-jarige Delftenaar gewond..


De politie kreeg omstreeks 05.40 uur een melding van een steekincident in de woning. Ter plaatse voor de woning troffen zij het 40-jarige slachtoffer aan. De man had een forse wond aan zijn hand.. Hij verklaarde dat hij was gestoken door een man die nog in de woning verbleef. Dat bleek de 38-jarige bewoner van het pand te zijn, die aldus het slachtoffer, hem en een andere man had gestoken. De derde persoon die in de woning verbleef raakte ...

DONDERDAG 02|04

ROTTERDAM - Na diverse meldingen dat er op de Asserweg, gisteravond rond kwart voor tien, werd geschoten, hielden agenten twee mannen van 42 en 25 jaar oud aan. Beiden bleken lid van Caloh Wagoh.


Naar aanleiding van diverse meldingen dat er bij een ruzie gebruik werd gemaakt van vuurwapens gingen verschillende politieauto's naar de Asserweg. Direct werd een onderzoek in de omgeving ingesteld en getuigen gehoord. Hierbij werd een huls aangetroffen.

 

Aan de hand van getuigenverklaringen zijn de inzittenden van een auto, die geparkeerd stond aan de Loderstraat, aangehouden. Dit ...