Datum vandaag Tijd 00:57:49 (dia: Ja) Ambu 17141 Cederhout 2994HC Barendrecht Bardrt Bon 81573 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-141
zaterdag 19 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 11|06

Vermiste Rob (41) na grote zoekactie gevonden in Ridderkerk

Op de parkeerplaats van de CrossFit Gorzen werd zijn auto aangetroffen

RIDDERKERK - Vrijdagmiddag 11 juni is een grote zoekactie gestart in het bos aan De Gorzen in Ridderkerk. Rond 11.00 uur vanochtend werd de vermiste 41-jarige Rob daar voor het laatst gezien. Op de parkeerplaats van de CrossFit Gorzen werd zijn auto aangetroffen. Politie maakt zich ernstig zorgen en vraagt burgers uit te kijken naar hem. Een Burgernet-melding werd uitgedaan. Een zoekteam is het bos ingegaan om naar de vermiste man te zoeken. Het droneteam en politiehelikopter zoeken mee vanuit de lucht.

Rond 15.15 uur werd Rob aangetroffen. Het ambulancepersoneel ontfermt zich nu over hem.