Datum vandaag Tijd 00:57:49 (dia: Ja) Ambu 17141 Cederhout 2994HC Barendrecht Bardrt Bon 81573 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-141
zaterdag 19 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 31|05

Motorrijder gaat onderuit in Ridderkerk en raakt gewond

RIDDERKERK - Maandagmiddag 31 mei rond 16.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de De Schans in Ridderkerk. Een motorrijder is hier onderuit gegaan en gewond geraakt. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.