Datum vandaag Tijd 00:48:10 (dia: Ja) Ambu 18185 Noordsterstraat 2951AH Alblasserdam Albldm Bon 105706 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-185 (Papendrecht)
vrijdag 06 augustus 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 14|05

Traumahelikopter landt in Ridderkerk voor incident aan de Willemstraat

Het incident trok veel bekijks van omwonenden

RIDDERKERK - Vrijdagmiddag 14 mei rond 14.30 uur heeft een incident op straat plaatsgevonden aan de Willemstraat in Ridderkerk.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder de brandweer en een traumahelikopter. Door het incident raakte een vrouw rond de zeventig jaar gewond, het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel en is onder begeleiding van een trauma-arts overgebracht naar het ziekenhuis.

Gedurende het incident was de straat tijdelijk afgesloten. Het incident trok veel bekijks van omwonenden. Onduidelijk is nog wat er exact heeft plaatsgevonden.