Datum vandaag Tijd 05:40:04 (dia: Ja) Ambu 17141 De La Reijstraat 2987XA Ridderkerk Riddkk Bon 62480 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-141
woensdag 12 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 04|05

Juwelier aan de Ridderhof in Ridderkerk overvallen met vuurwapen

Bij de overval zijn geen gewonden gevallen

RIDDERKERK - Dinsdagmiddag 4 mei rond 17.55 uur heeft een overval plaatsgevonden aan de Ridderhof in Ridderkerk. Rond 17.15 uur kwam de dader een filiaal van een Lucardi-juwelier aan de Ridderhof binnen en deed zich in eerste instantie voor als klant. Al snel werden zijn waren bedoelingen duidelijk. Hij bedreigde een personeelslid met een handvuurwapen en nam vervolgens een aantal sieraden mee. De overvaller rende de winkel uit en stapte op een fiets waar hij mee wegreed, kennelijk in de richting van de Rabobank. Hij liet twee personeelsleden en twee klanten, die ten tijde van de overval net binnen kwamen, ongedeerd achter. De personeelseden waren wel enorm geschrokken en angstig en hebben Slachtofferhulp aangeboden gekregen.

Signalement
Dader is 30-35 jaar, droeg jeans, en had een een donkere pet op. Hij droeg een blauw/witte jas hij had blauw/groene ogen. Hij reed op de fiets weg met een gele Jumbo tas.

Bel de politie
Heeft u de overval zien gebeuren? Of heeft u de dader vóór of na de overval gezien, al dan niet op een fiets? Of heeft u misschien zelfs beelden van de overvaller? Bel dan met de politie, want uw informatie is zeer welkom. U kunt bellen met 0900-8844 en vragen naar de afdeling RTO. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.