Datum vandaag Tijd 00:48:10 (dia: Ja) Ambu 18185 Noordsterstraat 2951AH Alblasserdam Albldm Bon 105706 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-185 (Papendrecht)
vrijdag 06 augustus 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 17|04

Auto belandt op zijn dak bij ongeval op de Doctor Colijnstraat in Ridderkerk

Een persoon raakte gewond en is gecontroleerd door het ambulancepersoneel

RIDDERKERK - Zaterdagmiddag 17 april rond 17.45 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Doctor Colijnstraat in Ridderkerk. Hierbij is een auto over de kop geslagen en op zijn dak tot stilstand gekomen. Een persoon raakte gewond en is gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Een berger zal het voertuig komen bergen.

Stichting Salvage is ook aanwezig geweest voor onderzoek omdat de auto mogelijk een gevel van een pand geraakt had.