Datum vandaag Tijd 05:28:58 (dia: Ja) Ambu 18174 Rietvoorn 2954BD Alblasserdam Albldm Bon 46982 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-174 (Dordrecht)
zondag 11 april 2021

WOENSDAG 07|04

Slaapkamer compleet verwoest door uitslaande brand in Ridderkerk

Twee personen zijn door een ambulancemedewerker gecontroleerd op rookinhalatie

RIDDERKERK - Woensdagmorgen 7 april rond 10.25 uur is brand ontstaan in een slaapkamer van een woning aan de Jasmijnstraat in Ridderkerk.

De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling. De brandweer heeft de brand weten te blussen. Twee personen zijn door een ambulancemedewerker gecontroleerd op rookinhalatie. De naastgelegen woningen zijn ontruimd geweest. De bewoners werden in een school tegenover het pand opgevangen.

Hoe de brand was ontstaan is nog niet duidelijk. Stichting Salvage zal de getroffen bewoners bijstaan en ondersteunen bij de afhandeling van de schade