Datum vandaag Tijd 06:36:12 Ambu 17131 Spits 2991DL Barendrecht Bardrt Bon 62486 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-131
woensdag 12 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 19|03

Grote storing Whatsapp, Instagram, Messenger en Facebook

De storing lijkt zich wereldwijd voor te doen

Instagram, Whastapp en Facebook kampen sinds vrijdagmiddag 19 maart met een storing. Op de website van Instagram verschijnt een 5xx Server Error. De storing lijkt zich wereldwijd voor te doen.

Op sites als bijvoorbeeld downdetector.com schiet het aantal foutmeldingen omhoog. De eerste meldingen kwamen rond 18:00 uur binnen en begonnen na een uur weer af te nemen. Het lijkt er op dat de storing is verholpen. Whatsapp, Instagram en Messenger zijn allemaal onderdeel van Facebook.