Datum vandaag Tijd 00:13:33 Ambu 17164 Noordersingel 2993TA Barendrecht Bardrt Bon 8507 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-164
woensdag 20 januari 2021

DINSDAG 12|01

Getuigen gezocht van poging overval supermarkt Ridderhof in Ridderkerk

Uiteindelijk sloeg de man op de vlucht en maakte geen buit

RIDDERKERK - Op maandagavond 11 januari probeerde een man rond 19.00 uur een supermarkt in het Ridderhof in Ridderkerk te overvallen. Hij gebruikte hierbij een mes. Uiteindelijk sloeg de man op de vlucht en maakte geen buit. Het onderzoek loopt en de politie roept getuigen op zich te melden.

Een kassamedewerkster van een supermarkt in het Ridderhof in Ridderkerk kreeg maandagavond rond 19.00 uur de schrik haar leven toen een man op haar kassadesk dook en haar bedreigde met een mes. Toen het overige winkelpersoneel in de gaten kreeg dat het foute boel was en de kassamedewerkster te hulp wilden schieten, koos de man eieren voor zijn geld en vluchtte de winkel uit. Er raakte gelukkig niemand gewond. De politie onderzoekt deze poging overval en kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken.

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien of weet u meer over deze poging overval en heeft u nog niet met de politie gesproken dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Belt u alstublieft met 0900-8844. Anoniem kan ook via meld misdaad anoniem op het nummer 0800-7000.