Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:13:33 Ambu 17164 Noordersingel 2993TA Barendrecht Bardrt Bon 8507 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-164
woensdag 20 januari 2021

ZATERDAG 19|12

Vuurwapens, messen, zwaarden en munitie gevonden in woning Rotterdam na tip

In de woning waren vier personen aanwezig, een 59-jarige vrouw en drie mannen van 27, 33 en 61 jaar

ROTTERDAM - Agenten die gisteren na een tip een zoeking deden in een woning aan de Genuahof vonden daar meerdere vuurwapens, messen, zwaarden, munitie en wat vuurwerk. De vier in de woning aanwezige personen zijn aangehouden.

 

TCI (Team Criminele Inlichtingen), een afdeling waar vertrouwelijk informatie gedeeld kan worden, ontving een melding over een woning op de Genuahof waar vuurwapens aanwezig zouden zijn. De speciaal hiervoor getrainde rechercheurs van TCI onderzoeken of de informatie zonder gevaar voor de bron, die zij verder geheim houden, kan worden doorgespeeld aan het betreffende basisteam. Het basisteam gaat vervolgens op basis van die informatie op onderzoek uit.

 

Vrijdag om 17.00 uur deden zij een zoeking in de genoemde woning. Daar vonden zij de vuurwapens, messen, zwaarden en munitie. De messen en zwaarden zijn wellicht geen strafbare wapens maar in het kader van het onderzoek zijn ook deze voorlopig in beslag genomen. Ook zijn er meerdere cobra's en nitraten gevonden.

 

In de woning waren vier personen aanwezig, een 59-jarige vrouw en drie mannen van 27, 33 en 61 jaar. Zij zijn aangehouden.

 

De politie doet nader onderzoek en komt hiervoor graag in contact met mensen die mogelijk informatie hebben die voor dit onderzoek relevant kan zijn. Heeft u informatie over de wapens, bijzonderheden rond de straat of woning of de aangehouden personen, neem dan alstublieft contact op met de opsporing van district Oost via 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem melden via 0800-7000 of via een vertrouwelijk gesprek met de TCI via 088 - 661 77 34.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines