Datum vandaag Tijd 05:28:58 (dia: Ja) Ambu 18174 Rietvoorn 2954BD Alblasserdam Albldm Bon 46982 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-174 (Dordrecht)
zondag 11 april 2021

VRIJDAG 18|12

Zwaargewonde na botsing met pijlwagen op de A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL - In de nacht van donderdag op vrijdag 18 december is een automobilist zwaargewond geraakt, nadat deze op een pijlwagen is gereden - die daar stond vanwege werkzaamheden - op de A20 ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het ongeval gebeurde net na middernacht. De bestuurder van de auto is door de klap bekneld komen te zitten in zijn voertuig. De brandweer zal het slachtoffer bevrijden. Vanwege de ernst van het letsel is naast de ambulance ook een trauma-arts ingevlogen per helikopter. De snelweg in de richting van Gouda was tijdelijk dicht.