Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:31:58 1 Ongeval Wegvervoer Letsel Kleine Duikerpad Barendrecht Icnum 175134 Prio Eenheid | Politie Rijnmond (Persalarm)
zondag 11 april 2021

WOENSDAG 02|12

Overvaller supermarkt Mesdaglaan Schiedam gaat er zonder buit vandoor na worsteling

Twee mannen liepen langs de winkel waarna een van hen naar binnen ging en geld eiste van een 60-jarige winkelmedewerkster

SCHIEDAM - De politie zoekt getuigen van een overval op een supermarkt op de Mesdaglaan in Schiedam. Woensdag 2 december rond 06.35 uur zag een getuige een overval op een supermarkt aan de Mesdaglaan in Schiedam gebeuren. Twee mannen liepen langs de winkel waarna een van hen naar binnen ging en geld eiste van een 60-jarige winkelmedewerkster.

 

Toen hij geen geld kreeg, ontstond een worsteling waarna hij er vandoor ging zonder geld. Beide mannen verdwenen in de richting van de Vlaardingerdijk.

 

Bij de overval werd geen wapen gezien maar de winkelmedewerkster stond bloot aan fysiek geweld. De politie onderzoekt de zaak. Heeft u mogelijk iets gezien wat met deze overval te maken kan hebben, meld dit dan via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem melden kan ook: 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines