Datum vandaag Tijd 00:13:33 Ambu 17164 Noordersingel 2993TA Barendrecht Bardrt Bon 8507 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-164
woensdag 20 januari 2021

WOENSDAG 25|11

Kluisjes controle op alle middelbare scholen in Ridderkerk

RIDDERKERK - Op dinsdag 24 november 2020 heeft er op alle middelbare scholen in Ridderkerk een kluisjes controle plaatsgevonden. De politie wil voor veilige scholen gaan, de kluisjescontrole is daar een onderdeel van.

De scholen controleren de kluisjes op aanwezigheid van verboden goederen zoals: wapens, drugs en vuurwerk. Volgens de politie is er tijdens deze controle alleen een kleine hoeveelheid vuurwerk aangetroffen. Iedereen is ontzettend blij dat er geen wapens zijn aangetroffen!