Datum vandaag Tijd 19:40:19 Ambu 17152 Ijsseldijk 2924AX Krimpen Aan Den Ijssel Krimij Bon 149505 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-152
woensdag 25 november 2020

VRIJDAG 13|11

Twee mannen opgepakt na bijt- en steekpartij in Ridderkerk

RIDDERKERK - Een vechtpartij in de woning aan de Van Beethovenstraat in Ridderkerk liep donderdagochtend behoorlijk uit de hand. Twee slachtoffers zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens ook allebei aangehouden. Een had steekwonden, de ander liep een bijtwond en verwondingen door een gebroken fles op.

Het was rond 10.15 uur toen de melding binnenkwam. Politiemensen waren snel bij de woning waar de vechtpartij aan de gang was. Twee mannen hadden behoorlijke verwondingen opgelopen. Na het spreken met getuigen zijn beide mannen aangehouden als verdachte. De 20-jarige man uit Capelle was gestoken en er behoorlijk slecht aan toe. Hij moest worden geopereerd en ligt nog steeds in het ziekenhuis. De 27-jarige man uit Rotterdam is na behandeling in het ziekenhuis meegenomen naar het bureau. Hij bleek een bijtwond te hebben, en wonden veroorzaakt door een klap met een fles.

Zie ook: