Datum vandaag Tijd 19:40:19 Ambu 17152 Ijsseldijk 2924AX Krimpen Aan Den Ijssel Krimij Bon 149505 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-152
woensdag 25 november 2020

DONDERDAG 12|11

Kind op fiets aangereden door personenauto op rotonde in Ridderkerk

RIDDERKERK - Donderdagmiddag 12 november heeft een ongeval plaatsgevonden op de Donkerslootweg in Ridderkerk. Een personenauto en een fietser zouden met elkaar in botsing zijn gekomen op de rotonde. Volgens 112 Meldingen Ridderkerk werden de hulpdiensten om 15:28 uur gealarmeerd.

De jonge fietser werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Hoe het heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. De aanrijding trok veel bekijks van omstanders.