Datum gisteren Tijd 20:45:18 (dia: Ja) Ambu 17169 Cascade 2923AT Krimpen Aan Den Ijssel Krimij Bon 105633 Prio Middel Eenheid | CPA Rotterdam Rijnmond (Regionale functionaris)
vrijdag 06 augustus 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 12|11

Twee mannen gewond bij steekpartij in Ridderkerk

Een traumahelikopter werd ingevlogen met aan boord een traumateam om het ambulancepersoneel te ondersteunen

RIDDERKERK - Donderdagmiddag 12 november zijn twee mannen gewond geraakt bij een steekincident plaatsgevonden aan de Van Beethovenstraat in Ridderkerk.

Een traumahelikopter werd ingevlogen met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Een 27-jarige man uit Ridderkerk en een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel werden met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Aan de steekpartij ging vermoedelijk een ruzie vooraf. De politie gaat er vanuit dat de slachtoffers zelf de daders zijn.