Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:39:16 (dia: Ja) Ambu 18185 Plantageweg Alblasserdam Albldm Bon 133943 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-185 (Papendrecht)
zaterdag 24 oktober 2020

DINSDAG 06|10

Eigenaar ziet zijn gestolen gereedschap terug in verkoopadvertentie IJsselmonde

Ruim 10.000 euro was het gereedschap waard dat donderdag uit zijn bestelbus werd gestolen

ROTTERDAM - Het gereedschap dat donderdag uit zijn bestelbus werd gestolen, zag hij zaterdag pronken in een verkoopadvertentie. Hij twijfelde geen seconde en meldde zich als geïnteresseerde koper. Maandagmiddag spraken ze af.

 

Ruim 10.000 euro was het gereedschap waard dat donderdag uit zijn bestelbus werd gestolen. Het slachtoffer deed aangifte. Zaterdag zag hij tot zijn grote verbazing een marktplaatsadvertentie op Facebook met wel hele bekende spullen. Een groot deel van zijn gestolen gereedschap werd daar te koop aangeboden. Hij twijfelde geen seconde en maakte een afspraak. Maandagmiddag zou hij zijn gereedschap terugkopen aan de Noorder Kerkedijk in IJsselmonde. Maar voordat de ontmoeting plaatsvond, informeerde hij de politie. Agenten in burgerkleding namen zijn afspraak over en ontmoetten de inbreker met de aangeboden spullen. De verdachte werd tijdens de zogenaamde verkoopdeal in de boeien geslagen.

 

De schuur en het pand van de 58-jarige Rotterdammer werden doorzocht. Daar vonden agenten nog meer goederen die van de aangever waren. Na overleg met de Officier van Justitie kreeg hij de spullen meteen terug. Het onderzoek loopt nog, want er werden meerdere goederen gevonden in de schuur.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines