Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:40:12 (dia: Ja) Ambu 17131 Nikkelstraat 2984AM Ridderkerk Riddkk Bon 121100 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-131
maandag 28 september 2020

ZONDAG 06|09

Zwaargewonde na frontale botsing op de Zevenkampse Ring in Rotterdam

De twee inzittenden van het andere betrokken voertuig zijn aangehouden

ROTTERDAM - Bij een frontale aanrijding op de Zevenkampse Ring raakte zondagavond rond 19.45 uur een 33-jarige Rotterdammer zwaargewond. De twee inzittenden van het andere betrokken voertuig zijn aangehouden. Team opsporing Verkeer zoekt mensen die getuige zijn geweest van het ongeval of de situatie die daaraan vooraf is gegaan.


De bestuurder van de auto raakte bij de aanrijding bekneld in zijn auto. De brandweer schoot te hulp om hem eruit te knippen. Toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht was hij wel aanspreekbaar. De twee mannen in het andere betrokken voertuig, een witte bestelbus, raakten niet zichtbaar gewond. Een van hen is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Beiden waren onder invloed. Omdat onduidelijk is wie achter het stuur zat ten tijde van de aanrijding, zijn ze allebei aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en gevaarlijk rijgedrag. Het gaat om een 33-jarige Leerdammer en een 48-jarig man uit Leiden. Zij worden gehoord.

 

Meer informatie of (dashcam)beelden?
Het team verkeersongevallenanalyse (VOA) en team opsporing Verkeer doen onderzoek naar het ongeval. De rechercheurs komen graag in contact met mensen die meer informatie hebben, de bestelbus en de auto voorafgaand aan het ongeval zijn opgevallen, of getuige waren van het ongeval. Ook mensen met bewakingscamera's langs de route of dashcams waar mogelijk iets relevants op staat worden opgeroepen om hun beelden te delen. Dat kan via 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines