Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:13:33 Ambu 17164 Noordersingel 2993TA Barendrecht Bardrt Bon 8507 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-164
woensdag 20 januari 2021

WOENSDAG 26|08

Twee katten omgekomen bij uitslaande brand in flatwoning Schiedam

In totaal zijn veertien mensen nagekeken door ambulancepersoneel vanwege rookinhalatie

SCHIEDAM - In een flatwoning aan de Hogenbanweg in Schiedam is in de nacht van dinsdag op woensdag 26 augustus brand uitgebroken. Uit voorzorg is een derde blusvoertuig opgeroepen, om te helpen alle bewoners veilig buiten te krijgen.

 

De brand is uitslaand. Ook is hulp van ambulancepersoneel ingeroepen, voor personen die rook binnen hebben gekregen. Meerdere bewoners zijn door de brandweer aan de voor- en achterzijde gered. Buiten werden ze door ambulancepersoneel nagekeken. In totaal zijn veertien mensen nagekeken door ambulancepersoneel vanwege rookinhalatie. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle.

 

De meeste bewoners kunnen na een controle van hun woning weer terug naar huis. Voor de bewoners van zeker drie woningen wordt andere opvang verzorgd. Dit betreft de woning waar de brand uitbrak en de twee daarboven.

 

In de woning waar de brand ontstond hebben twee katten helaas de brand niet overleefd. Voor de bewoners die niet terug kunnen naar hun woning wordt opvang verzorgd door Stichting Salvage.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines