Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:01:04 (dia: Ja) Ambu 18186 Retiefstraat 2987AM Ridderkerk Riddkk Bon 99638 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-186 (Zwijdrecht)
donderdag 13 augustus 2020

WOENSDAG 15|07

Oplettende winkelier in Ridderkerk ziet jongen met vuurwapen en belt politie

Verschillende politie-eenheden gingen naar winkelcentrum de Ridderhof, wat helemaal werd doorzocht

RIDDERKERK - Politie agenten hebben dinsdagmiddag een 14 jarige jongen aangehouden omdat hij een vuurwapen bij zich zou hebben. Het bleek om een balletjespistool te gaan.


Oplettende winkelier
Een oplettende winkelier van winkelcentrum de Ridderhof zag om ongeveer 13.30 uur twee jongens lopen waarvan er één een vuurwapen bij zich had. Verschillende politie-eenheden gingen naar het winkelcentrum, wat helemaal werd doorzocht. Er werd een signalement doorgegeven zodat ook in de omgeving naar de jongens kon worden gezocht.

 

BTGV
Op de Geerlaan werd een jongeman gezien die aan het signalement voldeed. Hij werd door middel van een speciale procedure (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) aangehouden. Hij bleek een balletjespistool bij zich te hebben.

 

Daarmee heeft de jongen een enorm risico gelopen omdat het pistool niet van echt te onderscheiden was en daadwerkelijk voor een echt vuurwapen kon worden aangezien. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines