Datum vandaag Tijd 21:03:24 (dia: Ja) Ambu 18185 P.c. Hooftsingel 3341TC Hendrik-ido-ambacht Hendia Bon 85340 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 18-185 (Papendrecht)
maandag 13 juli 2020

WOENSDAG 03|06

Motorrijder (51) overleden bij ongeval op de A15 bij Ridderkerk

De motorrijder is tevergeefs gereanimeerd

RIDDERKERK - Een 51-jarige motorrijder uit Arnhem is woensdag 3 juni overleden als gevolg van een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen.

Op de A15 vanuit Ridderkerk richting Europoort kwam rond 7.30 uur een personenauto in botsing met een vrachtwagen. De auto begon te tollen en het verkeer erachter moest vol in de remmen. Tussen het remmende verkeer kwam een 51-jarige motorrijder in botsing met een uitwijkend busje. De motorrijder is tevergeefs gereanimeerd. De ongevallendienst doet nog onderzoek naar de toedracht van dit ongeval.