Datum vandaag Tijd 08:42:41 (dia: Ja) Ambu 18186 Silverkamp 3343EG Hendrik-ido-ambacht Hendia Bon 64958 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-186 (Zwijdrecht)
vrijdag 29 mei 2020

DONDERDAG 23|04

Tot 1 juni gratis adverteren voor lokale ondernemers in deze tijd van de coronacrisis

Wij als 112Ridderkerk willen de lokale ondernemer graag steunen

RIDDERKERK - Als je bedrijf in beeld blijft tijdens deze lastige periode, blijf je ook bij de consumenten onder de aandacht. Nu adverteren betekent ná de crisis een voorsprong op de concurrent. Wij als 112Ridderkerk willen de lokale ondernemer graag steunen en bieden daarom de eerste 10 ondernemers aan om tot 1 juni 2020 gratis een advertentie op onze website te plaatsen. Geen contract, geen kosten. De banner wordt door ons kosteloos opgemaakt en kan gedurende de periode kosteloos worden gewijzigd. De banners zijn optimaal zichtbaar voor onze bezoekers op zowel desktop als tablet en mobiel.

Met onze 23 online nieuwssites ontvangen we maandelijks meer dan 3 miljoen pagina bezoeken. De meeste bezoekers komen uit de regio, adverteren voor lokale bedrijven is daarom juist erg interessant. De website is bedoeld voor jong en oud en wordt ook daadwerkelijk bezocht door mensen in alle leeftijdscategorieën.

Interesse? Neem contact op met [email protected]