Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:42:41 (dia: Ja) Ambu 18186 Silverkamp 3343EG Hendrik-ido-ambacht Hendia Bon 64958 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-186 (Zwijdrecht)
vrijdag 29 mei 2020

DONDERDAG 02|04

Vader in Rotterdam neergestoken tijdens verkoop telefoon van dochter

De 18-jarige dochter had een telefoon te koop aangeboden op Marktplaats

ROTTERDAM - Wat 'even' een telefoonverkoop door een 18-jarige Rotterdamse moest zijn veranderde, gisteravond op de Kopenhagenstraat, in een steekincident waarbij haar 50-jarige vader gewond raakte.


Rond kwart over elf belde de 'koper' aan bij de woning aan de Kopenhagenstraat. De 18-jarige dochter had een telefoon te koop aangeboden op Marktplaats. Tijdens de overdracht van het geld gedroeg de koper zich dusdanig schimmig dat de 50-jarige vader zich met de overdracht van het geld bemoeide. De man ging de koper achterna en werd neergestoken. De verdachte ging er vervolgens zonder buit op de fiets vandoor.

 

Onderzoek in de buurt
Direct werd door gealarmeerde agenten een onderzoek in de buurt ingesteld. Helaas werd de verdachte, een jongen met zwart krulhaar, gekleed in een trainingsbroek, niet aangetroffen. Camerabeelden in de directe omgeving zijn veiliggesteld en worden uitgekeken.

 

Het slachtoffer kon na behandeling in het ziekenhuis gelukkig terug naar huis.

 

Wie weet wat of heeft wat gezien?
Het opsporingsteam zou zeer geholpen zijn als er getuigen van het incident zijn, die zich melden bij de politie. Heeft u informatie, neemt u dan contact op met telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines