Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:18:46 Ambu 18174 Rijnstraat 2953CT Alblasserdam Albldm Bon 44439 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-174 (Dordrecht)
woensdag 08 april 2020

ZONDAG 15|03

Man zwaargewond aan hoofd bij vechtpartij in Rotterdam

Een ter plaatse gekomen Mobiel Medisch Team met een traumaarts heeft het ambulancepersoneel ter plekke ondersteund

ROTTERDAM - Bij een vechtpartij zondagavond in Rotterdam-Zuid zijn een 20-jarige man en een 17-jarige jongen gewond geraakt. Beide slachtoffers, van wie één zwaar gewond, moesten naar het ziekenhuis om zich aan hun verwondingen te laten behandelen.


De vechtpartij, waar volgens omstanders verschillende mensen bij betrokken waren, werd omstreeks 22.00 uur bij de politie gemeld en deed zich voor in de omgeving van de Groenezoom. Eenmaal daar aangekomen was de vechtpartij voorbij en trof de politie het 17-jarige slachtoffer zwaargewond aan op de Groenezoom. Even later werd het tweede slachtoffer op de Lede aangetroffen.

 

Wat de precieze aanleiding voor de vechtpartij was en wat er precies is gebeurd, wordt nog nader onderzocht. Gezien het tijdstip is er zondagavond geen buurtonderzoek gedaan. Dit gebeurt uiteraard alsnog en er wordt nagegaan of buren of andere getuigen beschikken over camerabeelden.

 

Informatie of camerabeelden?
Heeft u iets gezien in de avonduren van zondag 15 maart in de omgeving van de Groenezoom. Beschikt u over camerabeelden? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem bel dan 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines