Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:33:48 Brt-02 Br Wegvervoer (vrachtwagen) Rietdekkerstraat Ridderkerk 186764 186782 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Rotterdam-Rijnmond Zuid-Holland Zuid...
woensdag 08 april 2020

WOENSDAG 11|03

Moeder en kind onder bedreiging van vuurwapen overvallen

Onder bedreiging van een vuurwapen werd de vrouw op haar slaapkamer vastgebonden

ROTTERDAM - Een 24-jarige moeder kreeg gistermiddag de schrik van haar leven toen ze onder bedreiging van een vuurwapen werd overvallen door twee mannen op de Zevenkampse Ring in Rotterdam. Ook haar 2-jarige dochter was toen in de woning. De twee daders zijn met een onbekend geldbedrag gevlucht.


De vrouw wilde dinsdag 10 maart omstreeks 9:30 uur samen met haar kind net de deur uit toen ze door een onbekende man weer haar woning werd binnengeduwd. Al snel kwam er een tweede man bij. Onder bedreiging van een vuurwapen werd de vrouw op haar slaapkamer vastgebonden. De daders doorzochten vervolgens de hele woning en zijn gevlucht met een onbekend geldbedrag. Het slachtoffer wist zichzelf los te maken en heeft toen de politie ingeschakeld. Het slachtoffer en het kind zijn niet gewond geraakt, maar natuurlijk wel enorm geschrokken.

 

Op dit moment onderzoekt de politie camerabeelden van in en rondom de omgeving. Alle tips en informatie met betrekking tot deze overval zijn echter welkom. We weten dat de daders gekleed waren in het donker en in het Papiaments met elkaar communiceerden. Heeft u meer informatie die ons kan helpen met dit onderzoek? Bel dan 0900-8844 of meld u tip online via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines