Datum vandaag Tijd 05:36:50 (dia: Ja) Ambu 17102 Prinses Marijkestraat 2983EL Ridderkerk Riddkk Bon 23731 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-102

Ambulance 17-102

donderdag 20 februari 2020

ZATERDAG 08|02

Overvallers woning Reijerweg Ridderkerk doen zich voor als pakketbezorgers

RIDDERKERK - De bewoonster van een woning aan de Reijerweg is zaterdag, om ongeveer 12.40 uur overvallen door meerdere overvallers.

Pakketbezorgers
De mannen deden zich voor als pakketbezorgers en wisten zodoende de woning binnen te komen. Zij bedreigden de bewoonster met een vuurwapen en gebruikten geweld tegen haar. Zij wisten te ontkomen met persoonlijke eigendommen van de bewoners.

Uitgebreid onderzoek
De politie stelde direct in de wijde omgeving van de Reijerweg een onderzoek in, maar de daders zijn tot nu toe nog niet gevonden. Er werden zijn camerabeelden veiliggesteld en de afdeling Forensische Opsporing stelt sporen veilig. Het onderzoek wordt voortgezet.