Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:36:26 Ambu 18185 Hugo De Groothof 2984GK Ridderkerk Riddkk Bon 44666 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-185 (Papendrecht)
donderdag 09 april 2020

MAANDAG 06|01

Bentley crasht in Rotterdam na een wilde achtervolging

In de wijk Coolhaven en Middelland heeft hij vermoedelijk ook schade gemaakt aan andere auto's

ROTTERDAM - Afgelopen nacht crashte deze Bentley na een wilde achtervolging. Agenten van politie Rotterdam Centrum zagen het voertuig rijden op de Maasboulevard. Deze bleek gestolen in Frankrijk en moest op verzoek van de Franse politie in beslag genomen worden. Na het stopteken ging het gas erop en ontstond er een achtervolging met snelheden boven de 100 kilometer per uur. Uiteindelijk konden agenten het voertuig klem rijden op het Middellandplein en ging de verdachte er te voet vandoor.

 

Hij kwam niet ver meer want na een valpartij kon hij worden aangehouden. Een gevalletje van de aanhouder wint. De verdachte had geen rijbewijs en een speekseltest gaf een verdenking van rijden onder invloed van drugs. Daarnaast zal er proces-verbaal worden opgemaakt voor de verkeersovertredingen, het verlaten van een plek van het ongeval en alle andere feiten.


In de wijk Coolhaven en Middelland heeft hij vermoedelijk ook schade gemaakt aan andere auto's. Mocht u schade hebben dan kunt u zich melden bij de politie

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines