Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:33:19 Ambu 18195 Hugo De Groothof 2984GK Ridderkerk Riddkk Bon 10158 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-195 (Dordrecht)
woensdag 22 januari 2020
 

ZATERDAG 21|12

Alphenaar lichtgewond bij schietpartij in Rotterdam

Volgens getuigen zou de mogelijke dader zijn weggerend in de richting van het Verschoorplein

ROTTERDAM - In de vroege zaterdagochtend, rond 04.15, belden meerdere getuigen 112 omdat ze een schot hadden gehoord op de kruising van de Pleinweg en de Verschoorstraat. Agenten die er direct heengingen, troffen er een gewonde man. Hij was geraakt in zijn been. Volgens getuigen zou de mogelijke dader zijn weggerend in de richting van het Verschoorplein.

 

Volgens getuigen zou de verdachte een donkergetinte man zijn met een grijze joggingbroek, een zwarte jas en een capuchon over zijn hoofd. Het slachtoffer, een 24-jarige man uit Alphen aan den Rijn, is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Hij mocht al snel weer naar huis.


Het onderzoeksteam is met hem en getuigen in gesprek om te achterhalen wat de aanleiding was voor het incident. Ook zijn er sporen veiliggesteld en wordt buurtonderzoek verricht. Heeft u camerabeelden waar mogelijk iets van het incident of de vluchtende verdachte te zien is en heeft u nog niet gesproken met de politie? Heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? De politie hoort het graag. Dat kan via 0900-8844 maar ook anoniem via M. 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie