Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:42:41 (dia: Ja) Ambu 18186 Silverkamp 3343EG Hendrik-ido-ambacht Hendia Bon 64958 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-186 (Zwijdrecht)
vrijdag 29 mei 2020

DONDERDAG 26|09

Overvaller gezocht van snackbar in Ridderkerk

De jongen is vermoedelijk voor de overval een paar keer langs de snackbar gefietst

RIDDERKERK - Donderdag 8 augustus 2019 overviel een in het zwart geklede jongen een snackbar aan het Dillenburgplein in Ridderkerk. De politie spreekt graag met getuigen.

 

De medewerkster was die avond even achterin de zaak en zag ineens een persoon in de deuropening staan die helemaal in het zwart was gekleed. Hij had een vuurwapen in zijn hand en kwam op de kassa aflopen. Hij eiste geld en richtte het vuurwapen op de verkoopster. De vrouw bleef gelukkig rustig en maakte de kassa open. De overvaller pakte het geld uit de la en rende de winkel uit. Vermoedelijk is hij op een fiets weggegaan.

 

Signalement:
De verdachte is blank en slank en droeg zwarte schoenen, zwarte broek, zwarte jas met capuchon en zwarte handschoenen. Hij is ongeveer 18 jaar en rond de 1.75 meter lang. En had een zwart vuurwapen bij zich. Volgens getuigen is hij op de fiets weggegaan en is hij voor de overval een paar keer langs de snackbar gefietst. Misschien is dat iemand opgevallen.

 

Vragen
Wie kent of herkent de verdachte of weet wie deze overval heeft gepleegd. De jongen is vermoedelijk voor de overval een paar keer langs de snackbar gefietst. Ook na de overval is hij op een fiets weggegaan. Misschien heeft iemand dat gezien. De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines