Datum vandaag Tijd 00:48:10 (dia: Ja) Ambu 18185 Noordsterstraat 2951AH Alblasserdam Albldm Bon 105706 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-185 (Papendrecht)
vrijdag 06 augustus 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 24|06

Gevel van huizenblok staat op instorten in Ridderkerk

De straat is afgesloten en de woningen zijn ontruimd

RIDDERKERK - De hulpdiensten zijn maandag 24 juni in actie gekomen voor een hulpverlening aan de Lorentzstraat in Ridderkerk. De gevel van een huizenblok staat op instorten. De geval hangt bij meerder woningen naar boven.

De straat is afgesloten en de woningen zijn ontruimd.

De meldster kon vanwege de storing eerder op de dag 112 niet bellen. Ze kende iemand die bij de brandweer werkt en belde hem op zijn mobiel. De brandweerman is vervolgens naar de kazerne gefietst en heeft de melding gedaan.