Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:01:25 Ambu 18197 Esdoornstraat 3341XE Hendrik-ido-ambacht Hendia Bon 66681 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-197 (Papendrecht)
dinsdag 02 juni 2020

DINSDAG 21|05

Agenten gewond na achtervolging Hendrik-Ido-Ambacht

Agenten die de achtervolging hadden ingezet konden het busje niet meer ontwijken en reden hier frontaal tegen aan

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Twee agenten zijn gewond geraakt op de Noordeinde na een achtervolging. De bestuurder ging er vandoor bij een verkeerscontrole. Er zijn twee verdachten aangehouden.


Rond 14.30 uur reed een auto met hoge snelheid weg bij een verkeerscontrole. De bestuurder reed tussen een tegemoet komende vrachtwagen en bestelbusje. Agenten die de achtervolging hadden ingezet konden het busje niet meer ontwijken en reden hier frontaal tegen aan. De agenten raakten hierbij gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van het bestelbusje bleef ongedeerd.

 

In Zwijndrecht zagen agenten korte tijd later een man en vrouw uit een auto rennen de wijk in. Agenten renden hier meteen achteraan en kon het tweetal aanhouden. Het onderzoek is nog in volle gang. Politie is op zoek naar getuigen. Mocht u iets hebben gezien in Hendrik-Ido-Ambacht of in Zwijndrecht. Neem dan contact met ons op via 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines