Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:52:39 Ambu 17141 Van Anrooystraat 2983VK Ridderkerk Riddkk Bon 8818 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-141
zondag 19 januari 2020
 

MAANDAG 20|05

Capellenaar slaat Rotterdammer een gebroken kaak

Bij de verdachte werd thuis ook nog een hennekwekerijtje met 12 planten aangetroffen

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De politie heeft op 19 mei een 36-jarige inwoner van Capelle aan den IJssel aangehouden, nadat hij een 41-jarige Rotterdammer zou hebben mishandeld. Een 65-jarige Capellenaar werd gearresteerd op verdenking van bedreiging van hetzelfde slachtoffer.


De drie betrokken mannen zijn bekenden van elkaar en kregen die zondagmiddag in de tuin van een woning aan de Boomberg ruzie. Dat ging al snel van kwaad naar erger, toen de oudste verdachte er een bijl bij pakte. De jongste Capellenaar ging een stap verder en sloeg de Rotterdammer met een hamer in zijn gezicht én tegen zijn borst. Na een derde klap, nu tegen zijn arm, wist de Rotterdammer aan zijn belager te ontkomen en de straat op te rennen, met de 36-jarige verdachte achter hem aan. Op het Dongedal sprong de gewonde uit paniek in een sloot, waar het slachtoffer ook nog een eens een flinke steen naar zich toegeworpen kreeg. Bij het afweren daarvan liep hij licht letsel aan zijn handen op.

 

Gebroken kaak
Inmiddels gearriveerde agenten ontfermden zich over het slachtoffer en wisten de verdachte in de buurt aan te houden. De 65-jarige man werd kort daarna voor bedreiging aangehouden. De Rotterdammer hield aan de ruzie een gebroken kaak en een diverse verwondingen over die gehecht moesten worden. Bij de verdachte werd thuis ook nog een hennekwekerijtje met 12 planten aangetroffen. De mannen zitten vast. De Rotterdammer moest een nachtje in het ziekenhuis blijven.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie