Datum vandaag Tijd 09:08:18 Ambu 17101 Vivaldistraat 2983XL Ridderkerk Riddkk Bon 23780 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-101

Ambulance 17-101

donderdag 20 februari 2020

ZATERDAG 27|04

Getuigen gezocht van relationele ruzie bij tankstation langs de A20

CAPELLE AAN DEN IJSSEl - Vrijdagavond even na 18.00 uur klampte een gewonde vrouw omstanders aan bij een tankstation langs de A20 tussen Den Haag en Rotterdam. Zij verklaarde te zijn gestoken. De verdachte, een 47-jarige man uit Meppel, werd verderop in Montfoort aangehouden. Een en ander zou zich hebben afgespeeld op het parkeerterrein van het IJssellandziekenhuis in Capelle aan den IJssel. We gaan op dit moment uit van een incident in de relationele sfeer.

Het slachtoffer, een 47-jarige vrouw uit Ouderkerk aan den IJssel, is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Zij en de verdachte worden beiden gehoord over wat zich precies heeft afgespeeld. Daarover is nu nog veel onduidelijk.

Daarom hopen we dat er mensen zijn die vrijdagavond iets is opgevallen op het parkeerterrein, danwel op het tankstation of op de route tussen Capelle en de pomp ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844, anoniem via M. 0800-7000.