Datum vandaag Tijd 08:43:37 Ambu 18192 Beuklaan 2951BD Alblasserdam Albldm Bon 93175 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-192 (Klaaswaal)
woensdag 17 juli 2019

ZATERDAG 27|04

Getuigen gezocht van relationele ruzie bij tankstation langs de A20

CAPELLE AAN DEN IJSSEl - Vrijdagavond even na 18.00 uur klampte een gewonde vrouw omstanders aan bij een tankstation langs de A20 tussen Den Haag en Rotterdam. Zij verklaarde te zijn gestoken. De verdachte, een 47-jarige man uit Meppel, werd verderop in Montfoort aangehouden. Een en ander zou zich hebben afgespeeld op het parkeerterrein van het IJssellandziekenhuis in Capelle aan den IJssel. We gaan op dit moment uit van een incident in de relationele sfeer.

Het slachtoffer, een 47-jarige vrouw uit Ouderkerk aan den IJssel, is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Zij en de verdachte worden beiden gehoord over wat zich precies heeft afgespeeld. Daarover is nu nog veel onduidelijk.

Daarom hopen we dat er mensen zijn die vrijdagavond iets is opgevallen op het parkeerterrein, danwel op het tankstation of op de route tussen Capelle en de pomp ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844, anoniem via M. 0800-7000.