Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:38:43 (dia: ) Ambu 17128 Riederhoeve 2993XA Barendrecht Bardrt Bon 108895 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-128
maandag 19 augustus 2019

WOENSDAG 30|01

Mogelijk brokstukken aangetroffen van vermist vliegtuig Franse voetballer

Mogelijk gaat om brokstukken van het vliegtuigje waar de Franse voetballer Emiliano Sala in zat

ROTTERDAM - De hulpdiensten zijn woensdagavond een zoekactie gestart op de Maasvlakte nadat daar brokstukken zijn aangetroffen. Het is niet uitgesloten dat het hier gaat om brokstukken van het vermiste vliegtuig waarin voetballer Sala zat, die vorige week van de radar verdween toen deze op weg was van Nantes (Frankrijk) naar Cardiff (Engeland). Onder andere de Kustwacht en het droneteam van de brandweer zijn ter plaatse.

 

De hulpdiensten konden nog niet met zekerheid zeggen dat het daadwerkelijk brokstukken van een, of het, vliegtuig is. Dat zal de komende uren en morgen verder worden onderzocht. Eerder vandaag werden ook al 2 kussens gevonden op een Frans strand die in verband worden gebracht met het betreffende vliegtuig.

 

UPDATE

De landelijke eenheid meldt zojuist op Twitter dat de gisteren gevonden brokstukken niet van een vermiste vliegtuig is. Zij sluiten het onderzoek hierbij af.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie