Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:38:43 (dia: ) Ambu 17128 Riederhoeve 2993XA Barendrecht Bardrt Bon 108895 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-128
maandag 19 augustus 2019

WOENSDAG 23|01

Vermoedelijke overvallers COOP Ridderkerk opgepakt

Het gaat om een 15-jarige en 16-jarige jongen uit Ridderkerk

RIDDERKERK - Dinsdag 22 januari 2019 is een groep van acht verdachten aangehouden voor het plegen van een aantal mishandelingen, straatroven en woninginbraken.

 

Twee van deze aangehouden jongens worden tevens verdacht van het plegen van een gewelddadige overval op de Coop-supermarkt, zaterdag 19 januari, aan het Vlietplein in Ridderkerk. Het gaat om een 15-jarige en 16-jarige jongen uit Ridderkerk. Bij die overval is de winkelmanager zeer ernstig gewond geraakt en moest enkele dagen in coma worden gehouden. De man is dinsdag weer bij kennis gekomen.

 

Team Grootschalig Onderzoek
In verband met de gewelddadige overval is een Team Grootschalig Onderzoek van 20 rechercheurs geformeerd. Nadat dit team de vermoedelijke betrokkenheid van de jonge verdachten bij de gewelddadige overval had geconstateerd, werd de verdenking tegen deze twee verdachten uitgebreid. Het politieonderzoek gaat, onder leiding van een officier van justitie, onverminderd door.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie