Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:35:12 P Oefening Aed (447) Ns Station Barendrecht Gebroken Meeldijk Barendrecht 173631 Prio Eenheid | Brandweer Rijnmond (Onbekende code)
maandag 19 augustus 2019

DINSDAG 22|01

Dader gewelddadige overval Ridderkerk nog steeds spoorloos

Toen de manager zijn personeel probeerde te beschermen, werd hij gestoken

RIDDERKERK - Een overvaller met een mes bestormde zaterdagavond 19 januari de supermarkt COOP aan het Vlietplein. Toen de manager zijn personeel probeerde te beschermen, werd hij gestoken. Het slachtoffer is daarna in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De overvaller is nog altijd spoorloos.

 

Rond 19.50 uur was het nog redelijk druk in de winkel. Wanneer bezoekers en personeel proberen in te grijpen, wordt ook een van hen hard in zijn buik getrapt.

 

Ernstig gewond
Ambulancepersoneel en politie waren snel ter plaatse. De man met de steekwond is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, daarna in een kunstmatig coma gebracht. Hij is inmiddels ontwaakt

 

Overvaller op de vlucht
Na de gewelddadige overval is de dader er rennend vandoor gegaan richting de Vissersbuurt. Sindsdien is de man spoorloos. Vermoedelijk is het een vrij jonge overvaller, hij is blank en zo'n 1.70m. Hij had een donkerkleurige regenjas aan, een broek van Emporio Armani, zwarte handschoenen en zwarte schoenen met een grijs detail in de zool.

 

Heeft u iets gezien of gehoord over deze zaak? Ieder detail is van groot belang. Neem contact op met de politie via 0800 – 6070 of bel anoniem met M: 0800 – 7000.

Foto's
1/3
Reacties
Arnold seuren zegt: spacer
Ik heb de beelden gezien en de overvaller is niet naar de vissesbuurt gerend, maar naar de molenbuurt. Dit is ook aan de politie door gegeven.
23-01-19 10:27
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie