Datum vandaag Tijd 04:41:21 (dia: ) Ambu 17166 Standerdmolen 2992DL Barendrecht Bardrt Bon 39019 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-166

Ambulance 17-166

zondag 24 maart 2019

ZATERDAG 05|01

Kindje van 1 jaar van eerste verdieping gegooid in Ridderkerk

Het kindje ademt en is met spoed met ambulance naar het ziekenhuis vervoerd

RIDDERKERK - Aan de Fresiastraat in Ridderkerk is zaterdag 5 januari een kindje van 1 jaar van 1e verdieping gegooid. Het jongetje van 1 jaar is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een 41-jarige man aangehouden.

De melding dat er een kindje van de eerste verdieping was gevallen, kwam vanavond rond 18.00 uur binnen. Politie en het Mobiel Medisch Team (MMT) die er snel waren, zetten alles op alles en maakten een plaats delict voor onderzoek. Het kindje is ademend, maar in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. In dezelfde straat hielden agenten een verdachte aan. Het gaat om een 41-jarige man. Wat zijn rol precies is en wat zijn relatie is ten opzichte van het slachtoffertje, wordt onderzocht.