Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:26:39 (dia: ) Ambu 17111 Torenvalk 2991MX Barendrecht Bardrt Bon 78987 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-111

Ambulance 17-111

maandag 17 juni 2019

ZATERDAG 29|12

Mannen levensgevaarlijk gewond bij steekpartij op de Westersingel in Rotterdam

De hulpverleners verrichten op straat bij een 22-jarige slachtoffer uit Ridderkerk direct een noodoperatie

ROTTERDAM - Drie personen raakten zaterdag 29 december rond 05.00 uur gewond bij een steekincident voor de deur van een discotheek aan de Westersingel. De verwondingen van twee van hen waren zo ernstig dat een mobiel medisch team ter plaatse kwam.


De hulpverleners verrichten op straat bij een 22-jarige slachtoffer uit Ridderkerk direct een noodoperatie. Hij en de andere zwaargewonde jongen (23 jaar) werden in zorgwekkende toestand vervoerd naar een ziekenhuis. Het derde slachtoffer kon ter plaatste aan zijn verwondingen worden geholpen.

 

Politieagenten startten direct met een groot onderzoek. Ter plaatse werd een 31-jarige verdachte uit Rotterdam aangehouden. In Ridderkerk werd in een auto nog drie verdachten aangehouden. Deze verdachten zijn respectievelijk 19, 21 en 28 jaar en komen uit de regio. Hun betrokkenheid bij het steekincident wordt onderzocht. De politie onderzoekt wat er exact heeft plaatsgevonden. Zij spraken met getuigen en omstanders en gaan camerabeelden bekijken. Op dit moment is het beeld dat de slachtoffers deel uitmaakten van een groep vrienden en zij hun belagers niet kenden.

 

Rechercheteam
Een team grootschalig onderzoek (TGO) doet onderzoek naar het incident. De politie sluit niet uit dat meerdere verdachten nog moeten worden aangehouden. Eventueele getuigen en of gemaakte beelden zijn voor het onderzoek essentieel.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines