Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:31:38 Ambu 18186 Burgemeester Van Akenwijk 3341BA Hendrik-ido-ambacht Hendia Bon 200839 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-186 (Zwijdrecht)
woensdag 19 december 2018

DONDERDAG 15|11

Verdachten overval Hendrik Ido Ambacht al snel aangehouden

Donderdagochtend, om ongeveer 11.15 uur werd een kringloopwinkel aan de Brederodehof in Hendrik Ido Ambacht overvallen door een man met een mes

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Nog geen tweeënhalf uur na de overval zijn twee verdachten voor dit feit aangehouden. Zij worden verhoord en hun rol zal worden onderzocht.


Overval
Donderdagochtend, om ongeveer 11.15 uur werd een kringloopwinkel aan de Brederodehof in Hendrik Ido Ambacht overvallen door een man met een mes. Op dat moment waren personeel en zo'n acht klanten in de winkel aanwezig.

 

Vlucht
De overvaller had een mes in zijn handen en net zo snel als hij binnen kwam, ging hij er zonder buit ook weer vandoor, de aanwezige klanten zeer aangedaan, maar gelukkig niet gewond achterlatend. Hij vluchtte te voet richting Dorpsstraat en daarna in de richting van de Graaf Willemlaan. Daar stapte hij in een auto.

 

Aanhouding
De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in en zorgde voor slachtofferhulp voor de klanten en het personeel van de winkel.

 

In de directe omgeving van de winkel werd het mes gevonden waar de overval mogelijk mee werd gepleegd. Dat is door de Forensische Opsporing veilig gesteld. Korte tijd later werd ook de auto gevonden en zijn er twee verdachten aangehouden.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines