Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:47:40 (dia: ) Ambu 17140 Dorpsstraat 2992BE Barendrecht Bardrt Bon 198346 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-140
vrijdag 14 december 2018

ZATERDAG 22|09

Vier doden bij vermoedelijk familiedrama in Papendrecht

Omstreeks 11.30 uur kregen de diverse hulpdiensten melding van een uitslaande brand in een woning

PAPENDRECHT - Bij een brand in een woning aan de Cremerstraat in Papendrecht vielen zaterdag 22 september vier dodelijke slachtoffers te betreuren. Het gaat om een gezin bestaande uit een echtpaar van 32 en hun twee kinderen (een meisje van zes en een jongen van vier). Er zijn sterke aanwijzingen dat er sprake is van een familiedrama.

 

Omstreeks 11.30 uur kregen de diverse hulpdiensten melding van een uitslaande brand in een woning. Direct werd de hulpverlening opgestart en de brandweer was snel ter plaatse. Toen zij de korte maar hevige brand hadden geblust, troffen de hulpverleners in de woning de lichamen aan van vermoedelijk de beide ouders en hun twee kinderen. Hulpverlening mocht niet meer baten.

 

Onder leiding van het Openbaar Ministerie is de politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand en het overlijden van het gezin.

 

Burgemeester Aart-Jan Moerkerke ging op het gemeentehuis in gesprek met omwonenden die getuige waren van het drama.

Headlines