Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:23:10 (dia: ) Ambu 17118 Rondo 2925AH Krimpen Aan Den Ijssel Krimij Bon 9692 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-118
maandag 21 januari 2019

VRIJDAG 01|06

75 nieuwe agenten versterken politie Eenheid Rotterdam

In het bijzijn van enkele honderden familieleden, vrienden en collega's, legden 75 aspiranten de eed of belofte af

ROTTERDAM - De Rotterdamse Laurenskerk was vrijdag 1 juni weer decor voor een be√ędiging van nieuwe collega's die de politie eenheid Rotterdam versterken. In het bijzijn van enkele honderden familieleden, vrienden en collega's, legden 75 aspiranten de eed of belofte af.


Politiechef Frank Paauw sprak de aanwezigen in de kerk toe en nam de eed of belofte af. Het merendeel van de collega's die werden be√ędigd starten als aspirant hoofdagent en als politiekundige. Ook niet-executieve vrijwilligers legen de eed en belofte af. Frank Paauw is dankbaar dat zo'n groot aantal mensen onze eenheid komt versterken: "Jullie gaan het verschil maken op straat. Daar ben ik erg trots op en wens jullie veel succes de komende jaren."

 

De aspiranten gaan tijdens hun opleiding kennis en ervaring opdoen op de politieacademie en toepassen in de praktijk.

 

Niet-executieve politievrijwilliger
Niet-executieve politievrijwilligers zijn gedreven mensen die onbetaald de politieorganisatie op vele vlakken assisteren. Hierbij valt te denken aan het assisteren bij buurtonderzoek, bij administratieve taken en allerlei overige ondersteunende werkzaamheden.

Foto's
1/1
Locatie