Datum vandaag Tijd 17:06:33 Ambu 17121 Voordijk 2992AM Barendrecht Bardrt Bon 24631 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-121
donderdag 21 februari 2019

VRIJDAG 09|02

Forse versterking voor politie Eenheid Rotterdam

ROTTERDAM - De Rotterdamse Laurenskerk was vrijdag 9 februari decor voor een be√ędiging van nieuwe collega's die de politie eenheid Rotterdam versterken. In het bijzijn van enkele honderden familieleden, vrienden en collega's, legden maar liefst 76 aspiranten de eed of belofte af.

Politiechef Frank Paauw sprak de aanwezigen in de kerk toe en nam de eed of belofte af. Het merendeel van de collega's die werden be√ędigd starten als aspirant hoofdagent en als politiekundige. Ook aspirant surveillanten en agenten legen de eed en belofte af. Frank Paauw is dankbaar dat zo'n groot aantal aspiranten onze eenheid komt versterken. "Uitbreiding is hard nodig en daarom is de instroom van totaal 310 nieuwe agenten dit jaar is een stevige impuls", aldus Frank Paauw.

De aspiranten gaan tijdens hun opleiding kennis en ervaring opdoen op de politieacademie en toepassen in de praktijk.