Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:40:41 Ambu 17108 Zaagmolen 2924BP Krimpen Aan Den Ijssel Krimij Bon 26331 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-108
dinsdag 25 februari 2020
Vraag het de specialist - 112 Ridderkerk

Vraag het de specialist

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners, ook wel lokale specialisten! Als we een probleem hebben, of een vraag beantwoord willen hebben is het tegenwoordig heel normaal dat we hier naar op zoek gaan via Google. Echter staat het internet vol met verschillende oplossingen en antwoorden op uw probleem of vraag. Hoe weet u nu of u de juiste kiest?

Om de hoek woont de specialist! Voor veel mensen is de drempel te hoog om bij de specialist naar binnen te lopen. Men denkt al vaak dat dit geld kost. Op deze pagina kunt u onder elke partner op de knop “Vraag onze specialist” drukken. De redactie stuurt de ingezonden vragen door naar de specialist.

Minimaal wordt elk kwartaal 1 vraag beantwoord door elke specialist. Bij veel ingestuurde vragen breiden we dit uit naar maximaal 3 per kwartaal. Uit de ingezonden vragen wordt door de redactie een keuze gemaakt. U kunt u vraag met uw eigen gegevens insturen, echter is het ok mogelijk uw vraag anoniem in te sturen. Uw vraag en het daarbij horende antwoord wordt als nieuwsbericht op de website geplaatst, tevens zal deze zichtbaar blijven onder de partner waar aan de vraag is gesteld. Vaak zijn er meer mensen die met hetzelfde probleem of vraag rondlopen als u! Zo helpen we elkaar.

M Advocatuur

M advocatuur

M advocatuur houdt zich voornamelijk bezig met de behandeling van letselschadezaken voor slachtoffers. Daarbij kunt u denken aan letsel door verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten, beroepsziekten, sportongevallen, ongevallen met dieren en producten. De behandeling van uw zaak gebeurt in nauwe samenwerking met onze medisch adviseurs en waar nodig andere deskundigen.

M Advocatuur

Mr. R.G. van der Meulen

In 1994 heb ik mijn studie rechten afgerond. Na een aantal jaar in de algemene praktijk te hebben gewerkt, werd eind jaren negentig mijn belangstelling gewekt voor de letselschadepraktijk. Ik heb bij een schaderegelingsbureau als letselschadejurist voor slachtoffers gewerkt. Aangezien ik ook zelf wilde procederen voor de Rechtbank ben ik vervolgens de driejarige opleiding voor advocaat gaan volgen. Vanaf 2004 heb ik als advocaat voor diverse advocatenkantoren gewerkt. Daarbij heb ik zaken op verschillende rechtsgebieden behandeld met een nadruk op letselschade. Bij laatstgenoemde zaken heb ik altijd de belangen van slachtoffers behartigd.


De meest recente vragen

M Advocatuur

> Eerste vraag

Hier komt de eerste vraag