Redactie misdaad 0 reactie(s) za 30 juli 2022, 6:45

Man (19) uit Ridderkerk zwaargewond bij steekpartij in woning aan de Stadhouderslaan

RIDDERKERK – In de nacht van vrijdag op zaterdag is in een woning aan de Stadhouderslaan een 19-jarige man uit Ridderkerk zwaargewond geraakt bij een steekincident. Vooralsnog is er nog niemand aangehouden.

De aanleiding van het steekincident, wat rond 04.30 uur vannacht gebeurde, ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw die ook aanwezig was in de woning, is bedreigd met een mes. De politie is een onderzoek gestart en heeft sporen veilig gesteld. Tot nu toe zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Heeft u informatie over het incident? Neem dan contact op via 0900-8844.