Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:58:09 Buitenbrand Afval (inci-02) Steunpunt Krimpen Albert Schweitzerlaan Krimpen Aan... Prio Middel Eenheid | Brandweer Rotterdam-Rijnmond (Krimpen a/d...
zondag 19 januari 2020
 
TOP NIEUWS

DONDERDAG 16|01

ROTTERDAM - Kwart over acht 's avonds horen getuigen op de Bas Jungeriusstraat meerdere schoten. Twee mannen blijken geraakt bij een schietpartij. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Volgens Alarmeringen Rotterdam werd omstreeks 20:15 uur 112 gebeld.

 

De gewonden zijn twee mannen van 19 en 22 jaar. Zij zaten vlak voor de schietpartij in hun auto op de Bas Jungeriusstraat. Hoe het verder precies is verlopen wordt nog onderzocht, maar in ieder geval liepen de mannen om kwart over acht op straat toen zij werden ...

1/1

VRIJDAG 10|01

ROTTERDAM - De gemeenschappelijke overheid, politie, gemeente Rotterdam, Openbaar Ministerie, de Douane, het RDW en de Belastingdienst, hielden woensdagmiddag en –avond bij de Slinge in Rotterdam Charlois een grote controle. In totaal werden ruim 70 voertuigen gecontroleerd. Er werden 2 verdachten aangehouden, waarvan 1 voor het bij zich hebben van een grote hoeveelheid drugs. Verder schreef de politie 15 bekeuringen uit voor diverse feiten. Daarnaast is er zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen en is er een mes in beslag genomen. De belastingdienst nam 20 auto’s in beslag en inde voor ruim ...

1/1

DINSDAG 07|01

ROTTERDAM - De Rotterdamse VVD wil dat vuurwerk afsteken in Rotterdam volledig verboden gaat worden. Daarmee is er voor het eerst een meerderheid in de Rotterdamse gemeenteraad voor een vuurwerkverbod.

 

Bij het vuurwerkverbod wordt geen onderscheid gemaakt in typen vuurwerk. De VVD in Rotterdam wil dat er op meerdere plekken in de stad professionele vuurwerkshows komen. Daarvoor moet veel geld worden vrijgemaakt.

WOENSDAG 15|01

ROTTERDAM - Een bezorger van maaltijden is dinsdagavond 14 januari op de Schoordijk overvallen en beroofd van zijn geld.


Bedreiging
De bezorger zou om 22.30 uur een maaltijd moeten afleveren bij een woning, maar toen hij daar aankwam werd hij opgewacht door twee jonge mannen. Die bedreigden hem met een mes en eisten zijn geld. De bezorger voelde zich zo erg bedreigd dat hij geld heeft afgegeven.

 

Bivakmuts
De twee overvallers hebben een getinte huidskleur en één van hen droeg een bivakmuts. Beiden waren donker gekleed. Zij zijn te voet gevlucht.

 

Getuigen
De politie zou ...

DINSDAG 14|01

In Nederland overlijden elke dag vijf mensen door zelfdoding. Uit onderzoek blijkt dat praten over gedachten aan zelfmoord helpt en mogelijk levens kan redden. Zo'n gesprek over zelfmoord is voor veel mensen niet makkelijk. Daarom brengt 113 Zelfmoordpreventie een gratis online training uit waarmee elke Nederlander in een uur tijd kan leren hoe te signaleren, door te vragen en samen hulp te zoeken. Zodat iemand die zelfmoordgedachten heeft mogelijk uit zijn of haar isolement komt. De training staat op de website www.vraagmaar.nl/online-training.

 

Zelfmoord is een groot maatschappelijk ...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld
 
Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  5323
20%
  Nooit!

4%
  Altijd

76%
  Alleen dienstverlening op verzoek

RIDDERKERK 24Webvertising