Logo 112Ridderkerk

Redactie brand 0 reactie(s) do 07 juli 2022, 19:18

Hoeveel rookmelders moet ik in mijn huis hebben?

Laatst bijgewerkt: vrijdag 00:35 uur
NEDERLAND – Per 1 juli geldt een nieuwe wet voor rookmelders: In iedere woning moet minimaal één rookmelder op iedere verdieping aanwezig zijn. Het plaatsen van een rookmelder is zo gedaan. Koop ze en plak ze op. Zo zorgt u voor uw veiligheid en die van uw dierbaren. Daarnaast voldoet u dan aan de nieuwe wet. Wilt u weten hoeveel rookmelders u nodig heeft? Doe de check!

Bezoek onze 112Winkel voor de laatste aanbiedingen op gebied van (brand)veiligheid.

Pas op voor babbeltrucs

Staat er iemand van de politie of de gemeente voor de deur om uw rookmelders te controleren? Let op! Dit is een babbeltruc van criminelen om onder valse voorwendselen bij u binnen te komen. Medewerkers van de politie of gemeente voeren hiervoor geen controles uit bij mensen thuis. Doe de deur niet open en bel 112 als iemand met een verhaal over rookmelders voor uw deur staat.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.