Redactie misdaad 0 reactie(s) do 17 maart 2022, 15:00

Gewonde na steekpartij in de buurt van Comenius College, dader is nog voortvluchtig

Laatste update: 11 maanden geleden

ROTTERDAM – Donderdagochtend 17 maart is een man gewond geraakt bij een steekincident dat zou zijn gebeurd  Kromhoutstraat.

Rond tien voor elf werden hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT), gealarmeerd vanwege het incident. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is een onderzoek gestart naar wat er zich precies heeft afgespeeld. De dader is nog voortvluchtig. Mensen met meer informatie worden gevraagd om 112 te bellen.

Een politiewoordvoerster laat weten dat de steekpartij op straat heeft plaatsgevonden en niet in het Comenius College.