Logo 112Ridderkerk

Politie
Redactie overig 0 reactie(s) do 10 november 2022, 16:25

Buurtbewoners schrikken wakker van harde knal; wie weet meer over explosie bij winkel in Barendrecht

Laatst bijgewerkt: donderdag 16:25 uur
BARENDRECHT – In de nacht van donderdag 10 november vond er een explosie plaats bij een winkel op de Middenbaan in Barendrecht, vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Hierdoor zijn een ruit en het kozijn vernield. Ondanks de flinke schade, raakte gelukkig niemand gewond. De politie zoekt beelden en spreekt graag met getuigen.

Buurtbewoners hoorden rond 4 uur ’s morgens een harde knal in de straat. Toen de rook optrok, zagen getuigen twee jongens op een scooter de straat uit rijden. Agenten waren er snel en startten een onderzoek. Getuigen worden gesproken en er worden camerabeelden veiliggesteld. Er is nog niemand aangehouden. Heeft u informatie of beelden en heeft u nog niet met de politie gesproken? Laat het de politie weten via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ridderkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ridderkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.